Sosyal Medya

Ekonomi

Beste Naz Süllü: Kurumsal Yatırımcılar ve Fon Yöneticiler Yeniden Bitcoin’e İlgi Duymaya Başladı…

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, "Kurumsal Yatırımcılar ve Fon Yöneticiler Yeniden Bitcoin’e İlgi Duymaya Başladı" değerlendirmesinde bulundu...

Beste Naz Süllü: Kurumsal Yatırımcılar ve Fon Yöneticiler Yeniden Bitcoin’e İlgi Duymaya Başladı…

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, “Kurumsal Yatırımcılar ve Fon Yöneticiler Yeniden Bitcoin’e İlgi Duymaya Başladı” başlığı ile yaptığı günlük kripto para yatırımlarına ait günlük değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi.

Kripto paralar temmuz ayı sonundan bu yana yakaladığı yükseliş ivmesini kurumsal taleple devam ettiriyor. Son iki haftada yapmış olduğu yüzde 30’luk yükseliş sonrası Bitcoin’in piyasa değeri tekrardan 1 trilyon dolar değerine yükseldi. Haftalık kripto para girişlerinde kurumsallar 8 haftadır kesintisiz alıcılı seyirdeler. JP Morgan dün yayımladığı raporda kurumsalların Bitcoin’e geri döndüğü hatta bazı yatırımcılarının da Bitcoin’i enflasyondan korunmak için daha iyi bir araç olarak gördüğünü belirtti. Piyasa için risk oluşturabilecek bir gelişme Tether cephesinden geldi.

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı olan Tether’e karşı bir soruşturma daha açıldı. Daha önceki yakın zamanda benzer haberler piyasada büyük bir düşüş oluşturmasa da kafa karışıklığı yaratmıştı. Mevcut haliyle Bitcoin açgözlülük endeksi talebin geldiğini gösteriyor. Bu durumda yeniden bir 60.000$ denemesi için yeni bir haber etkisi olmadığı sürece neden olmasın?

 

Huobi Global Araştırma Müdürü

Beste Naz Süllü

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Huobi Global

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler