Sosyal Medya

Piyasa

Altında yukarı yönlü hareket görülebilir

Gram altın fiyatı, şu dakikalarda 505 lira seviyesinde hareket ederken; ons altın fiyatı ise aynı dakikalarda 1754 dolar seviyesinde bulunuyor. Biz Finansal Danışmanlık Kurucu…

Altında yukarı yönlü hareket görülebilir

Gram altın fiyatı, şu dakikalarda 505 lira seviyesinde hareket ederken; ons altın fiyatı ise aynı dakikalarda 1754 dolar seviyesinde bulunuyor. Biz Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Özsoy, hem ABD dolar endeksinde bir zayıflama hem de ABD 10 yıllıklarında bir gerileme olması halinde ons altın fiyatlarında hızlı bir yukarı tepkime olabileceği şeklinde değerlendirdi.

Şenay Zeren

Ons altın fiyatları, geçtiğimiz cuma günü beklentilerin çok altında gelen ABD eylül ayı tarım dışı istihdam verisi sonrası tapering (tahvil alımı azaltımı) zamanlamasıyla ilgili öteleme ihtimalinin kuvvetlenmesiyle yukarı yönlü sert hareket ederken; haftanın ilk işlem gününde dar bantta hareketini sürdürüyor. Küresel piyasalarda enflasyonist kaygılar gündemde kalmayı sürdürürken, ons altın bugün içerisinde en yüksek 1761 dolar seviyesini; en düşük ise 1751 dolar seviyesini gördü. Ons altın, şu dakikalarda ise yüzde 0.18 oranında düşüşle 1754 dolardan işlem gördü.

 

 

 

bigpara.hurriyet.com.tr

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler