Sosyal Medya

Genel

SİNPAŞ Kızılbük Wellness Resort’ta her mevsim başka güzel!

Sizi Marmaris’in muhteşem doğasında; ilkbaharda yeşeren doğayla birlikte tazelendiğiniz, yazın ailece denizin tadını çıkardığınız, sonbaharda yağmur sesiyle ruhunuzun dinlendiği, kışın termal havuzlarda şifa bulduğunuz, baştan ayağa yenileyici bir tatil deneyimine davet ediyoruz...

SİNPAŞ Kızılbük Wellness Resort’ta her mevsim başka güzel!

Sizi Marmaris’in muhteşem doğasında; ilkbaharda yeşeren doğayla birlikte tazelendiğiniz, yazın ailece denizin tadını çıkardığınız, sonbaharda yağmur sesiyle ruhunuzun dinlendiği, kışın termal havuzlarda şifa bulduğunuz, baştan ayağa yenileyici bir tatil deneyimine davet ediyoruz.

Kızılbük Wellness Resort, termal havuzları, spa ve masaj alanları; Wellnesspark’taki beslenme, egzersiz ve detoks hizmetleri; orman içinde çocuklar için macera ve su parkları, her ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz çarşısı ile; size yılın her günü ayrıcalıklarla dolu, yenileyici ve sağlıklı bir tatil konsepti sunuyor. Marmaris’in en özel bölgelerinden biri olan İçmeler’de; havalimanına ve bölgenin popüler destinasyonlarına yakın konumuyla yakın çevresinde de keşiflerle dolu bir tatil imkanı veren Kızılbük Wellness Resort; sizi devre mülk sistemiyle evinizin samimiyetinde, yeni nesil bir tatil anlayışı ile buluşturuyor.

YENİ NESİL TATİL ANLAYIŞI

Sinpaş, 47 yıllık deneyimiyle Türkiye’nin ilk iyi yaşam konseptli, Ömür Boyu Tatil Projesini hayata geçiriyor. Devre mülk sistemi, Yılın 365 günü Sağlıklı ve konforlu bir tatilin, derin bir yenilenmenin yanı sıra büyük bir yatırım potansiyeli taşıyor. Sadece, birkaç yıl tatil yapabileceğiniz bir bütçe ile otel konforunda bir eve ömür boyu sahip olmanıza fırsat tanıyor.

LADIESBEACH

Hem kara hem de deniz üzerinden ulaşabileceğiniz sadece kadınlara özel olan, Ladies Beach’te dinlenme alanları, snack barlar ve yeme içme alanı ile tamamen size özel, huzurlu bir günün tadını çıkarın. Siz dinlenirken çocuklarınız da yanı başınızdaki kum havuzunda yaşıtları ile güvenle vakit geçirsin.

DEVRE MÜLK TİPLERİ

Teras , bahçe , dubleks gibi farklı tip ve büyüklüklerde deniz veya avlu manzaralı toplam 546 daire, 4 kişiden 10 kişiye kadar, her aileye uygun şekilde tasarlandı. Tekne konseptinden yola çıkarak tasarlanmış dairelerin her birinin balkonunda termal kür alabilme imkanına sahip olacaksınız.

THERMAL

Termal havuzları, klasik türk hamamı, buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri ve çeşitli masaj odaları ile yenilenmek isteyen herkes için Kızılbük Wellness Resort’un kapıları yılın her mevsimi açık.

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi doğayla iç içe, size özel iyileştirici bir termal deneyime bırakın.

WELLNESSPARK

Dinlendirici ritüelleri kusursuz bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz Wellnesspark’ın güzellik, egzersiz, beslenme ve yenilenme hizmetleriyle, her sene bedeninizi baştan sona yenileyin.

Kızılbük Wellness Resort’un beslenme danışmanlığı, fizik tedavi, medikal güzellik uygulamaları ile kendinizi hayallerinizin ötesinde bir wellness deneyimiyle ödüllendirin.

AKTİVİTELER

4 farklı koydan denize girip su sporları yapabileceğiniz, çarşısında her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz, çocuklarınızla ormanda macera dolu anlar yaşayabileceğiniz Kızılbük Wellness Resort’ta keyifle dinleneceksiniz.

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin 👉Buraya👈 Tıklayınız

SPONSORLU İÇERİK

 

SATIŞ OFİSLERİMİZ


GENEL MÜDÜRLÜK

Sinpaş Plaza Barboros Bulvarı Yenidoğan Sok. No:36
Darphane – Beşiktaş – İSTANBUL

ANADOLU YAKASI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Çakmak Mah. Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sk. No:1
Ümraniye – İSTANBUL

BAŞAKŞEHİR SATIŞ OFİSİ

Deposite Outlet İş Merkezi A5/A6 Blok Giriş Kat No: Z-041
İkitelli OSB Başakşehir – İSTANBUL

BEYLİKDÜZÜ SATIŞ OFİSİ

İş Modern Ambarlı, Yakuplu Mahallesi, Beysan Sanayi Sitesi Fuar Caddesi No: 4
Beylikdüzü – İSTANBUL

ANKARA SATIŞ OFİSİ

İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Cad, Turan Güneş Blv. No:54
Çankaya – ANKARA

DENİZLİ SATIŞ OFİSİ

Kayalar Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, No: 185
Merkezefendi – DENİZLİ

BURSA SATIŞ OFİSİ

Demirtaş Cumhuriyet Mh. 7.Cadde 43/33 Sinpaş Bursa Modern
Osmangazi – BURSA

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler