Sosyal Medya

Döviz

Atilla Yeşilada: Pazartesi Dolar’a dikkat

        Bayram tatili ve sokağa çıkma yasakları bile Artunç K ve FÖŞ’ü halka 7/24 hizmet etme misyonundan…

Atilla Yeşilada:  Pazartesi Dolar’a dikkat

 

 

 

 

Bayram tatili ve sokağa çıkma yasakları bile Artunç K ve FÖŞ’ü halka 7/24 hizmet etme misyonundan caydıramadı. Önümüze çıkan tüm engellere rağmen haftalık piyasa yorumu yayınımızı yaparak tarihe parantez açtık.

Başlık çok önemli. Cuma günü saat 14:00’te sabah 8.50’yi gören dolar/TL 8.43’e gerilemişti. Dövizin bu düzeyde yeni haftaya başlaması, enflasyonda yeni bir dalganın yolunu açar. Bir iki hafta içinde de yatırımcılar yeniden faiz artırımı için baskı yaparlar.  Dövizde Bayram alevlenmesi kalıcı mı?

İsrail’in Filistinliler’e başlattığı insanlık dışı saldırılar da söyleşimizde önemli yer tuttu. Bunlar Orta Doğu’da geniş çaplı çatışmaların fitili olabilir.  Bu senaryoda, petrol, altın ve dolar nasıl bir performans gösterebilir?

 

Uuzun uzun Çin ve ABD’e patlak veren enflasyonu  konuştuk. Fed “geçici” diyor.  Mümkün mü?  Geçici değilse, hangi mali varlıklar kazanır?

Türk piyasaları için temkin ve   biraz da karamsar olma zamanı. Covid-19 Haziran’da yeniden patlak verebilir. Trendlerin olumluya dönmesi için asgari koşul ne olabilir?

Şirket Analizi: CEO’ya değil CFO’ya bak | Haydar Acun

 

Piyasalarda sakinlik devam eder mi?Ödemeler dengesi neyi gösteriyor? Güldem Atabay & Semih Sakallı

 

FÖŞ Dr. Murat Kubilay’ı Konuk Etti: Ekonomik Buhrandan Yeni Düzene Geçiş

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler