Sosyal Medya

Borsa

Ziraat Yatırım ‘Hisse Öneri Portföyü’nü Güncelledi…

Ziraat Yatırım, ‘Hisse Öneri Portföyü’nü Güncelledi. Ziraat Yatırım’ın güncellemeye ilişkin raporu şöyle; Hisse öneri portföyümüzü hisse performanslarına bağlı olarak güncelliyoruz.…

Ziraat Yatırım ‘Hisse Öneri Portföyü’nü Güncelledi…

Ziraat Yatırım, ‘Hisse Öneri Portföyü’nü Güncelledi. Ziraat Yatırım’ın güncellemeye ilişkin raporu şöyle;

Hisse öneri portföyümüzü hisse performanslarına bağlı olarak güncelliyoruz. Buna göre öneri portföyümüzden %15 ağırlıklı Garanti BBVA’yı (GARAN) ve %5 ağırlıklı Türk Telekom’u (TTKOM) çıkartırken, Kardemir (D)’yi (KRDMD) %10 ağırlıkla öneri portföyümüze ekliyoruz. Ek olarak, portföyümüzde yer alan BİM’in (BIMAS) ve Ülker Bisküvi’nin (ULKER) ağırlıklarını da %5’ten %10’a yükseltiyoruz. Yeni hisse portföyümüz aşağıda yer almaktadır.

Yeni hisse portföyümüz aşağıda yer almaktadır.

PORTFÖYE EKLENEN:

Kardemir (KRDMD): Son dönemde artan çelik fiyatlarının marjları desteklemeye devam etmesi beklenmektedir. Diğer taraftan koronavirüs sürecinde normalleşme sürecine girilmiş olması demir çelik sektörüne olan talebi artırmıştır. Bu sebeple hissenin artan potansiyelini de göz önüne alarak Kardemir (D)’yi portföyümüze ekliyoruz.

PORTFÖYDEN ÇIKARILAN:

Türk Telekom (TTKOM): Hisseyle ilgili «AL» önerimizi korumakla birlikte, beklediğimiz potansiyeli göstermemesi sebebiyle öneri portföyümüzden çıkarıyoruz.

Garanti Bankası (GARAN): Hisseyle ilgili «AL» önerimizi korumakla birlikte, finansal piyasalardaki oynaklık ve zayıf performans sebebiyle hisseyi öneri portföyümüzden çıkarıyoruz.

Raporun Tamamına Buradan Ulaşabilirsiniz

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Ziraat Yatırım

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler