Sosyal Medya

Borsa

Gedik Yatırım Uluslararası Piyasalar ile Dünya Devlerine Ortak Olmak İster Misiniz?

Uluslararası Piyasalar, yatırımcıların içinde bulunduğumuz çağın gereksinimlerine paralel, farklı alanlara yatırım yapabilme kabiliyetini artıran, dünyayı takip etmesini ve bundan fayda sağlamayı kolaylaştıran ülkemizde de son yıllarda giderek ilginin arttığı bir sermaye piyasaları alanıdır...

Gedik Yatırım Uluslararası Piyasalar ile Dünya Devlerine Ortak Olmak İster Misiniz?

Uluslararası Piyasalar, yatırımcıların içinde bulunduğumuz çağın gereksinimlerine paralel, farklı alanlara yatırım yapabilme kabiliyetini artıran, dünyayı takip etmesini ve bundan fayda sağlamayı kolaylaştıran ülkemizde de son yıllarda giderek ilginin arttığı bir sermaye piyasaları alanıdır. Türk Lirası bazında getiri odaklı yurt içi piyasalardan ziyade, portföylerindeki döviz unsurlarına da fayda sağlayan uluslararası piyasalarda işlem gören sermaye piyasası ürünleri, geleceğe dair holistik bakış açısına da fayda sağlıyor.

Yurt dışı Borsalar, küresel firmaların takibi ile yatırımcıların güncel kalmalarını sağlar. Küresel yatırım trendlerine hâkim olmak, birçok farklı dinamiğin içinde bulunduğu bir yatırım sanatıdır. Emir iletimi, araştırma ve diğer teknik konularda uzman kadrosuyla Gedik Yatırım Uluslararası Piyasalar sizlere 24 saat destek sağlar. Gedik Yatırım UP Trader platformu sayesinde, 150 farklı borsa, 35 ülkedeki hisse senetleri başta olmak üzere, kaldıraç oranları 1:60’ı bulan opsiyon ve vadeli işlem sözleşmelerine de yatırım yapabilirsiniz. Sunduğu geniş ürün yelpazesi ile Gedik Yatırım Uluslararası Piyasalar farklı piyasa koşullarına adapte olmanızı sağlar. Siz de Gedik Yatırım Uluslararası Piyasalar ayrıcalığı ile küresel firmalara ortak olabilir, geniş ürün yelpazesiyle portföyünüze çeşitlilik katabilirsiniz!

Alphabet, GoPro, Google, Facebook, Apple, Microsoft, Netflix, Amazon, Tesla, Adobe ve LinkedIn gibi uluslararası teknoloji şirketlerinin hisselerine Gedik Yatırım Uluslararası Piyasalar ile yatırım yapabilirsiniz.

Gedik Yatırım Uluslararası Piyasalar, Yurt Dışı Hisse, Vadeli Ürünler, Opsiyon, Eurobond, LME ve Forex, CFD, ürünlerindeki yatırımlarınızda 24 saat yanınızda!

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin 👉Buraya👈 Tıklayınız

 

 

SPONSORLU İÇERİK

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler