İran ve Hizbullah’ın İsrailli üst düzey yetkililere suikast girişiminde bulunabileceği iddiası ortaya atıldı.

Yediot Aharonot gazetesinde yer alan habere göre, İran ve Hizbullah’ın üst düzey isimlere suikast girişiminde bulabileceği iddiası dün toplanan İsrail Güvenlik Kabinesi’nde gündeme geldi. Güvenlik Kabinesi toplantısında, İran ve Hizbullah’ın 30 Temmuz’da Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta, 31 Temmuz’da da İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen suikastlara yönelik olası misillemesi ele alındı.

İran ve Hizbullah’ın misilleme olarak füze ve insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlemek yerine İsrailli bakanlar, milletvekilleri, askeri ve istihbarat birimlerinden yetkililere suikast girişiminde bulunabileceği değerlendirmesi yapıldı.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

Üst düzey güvenlik yetkilileri, İsrailli bakanları “İran ve Hizbullah’ın suikast girişiminde bulabileceği” konusunda uyardı.

İsrail ordusunun 30 Temmuz’da Beyrut’ta düzenlediği hava saldırısında Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür ölmüştü. Bu saldırıdan saatler sonra Hamas lideri İsmail Haniye, 31 Temmuz’da Tahran’da suikasta uğramıştı.

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

İran ve Hamas, Haniye’ye yönelik suikastın arkasında İsrail’in olduğunu belirtirken, Tahran söz konusu saldırıya karşılık vereceğini duyurmuştu.