Sosyal Medya

Ekonomi

e-Devlet’te yeni düzenleme

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmet eklendiğini belirterek, "10'dan fazla kurumumuzun varis - muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk" dedi.

e-Devlet’te yeni düzenleme

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı’na yeni bir dijital hizmet eklendiğini belirterek, “10’dan fazla kurumumuzun varis – muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dijital Türkiye/Bürokrasinin Azaltılması 2023 Yılı 2. Toplantısı’na başkanlık etti.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

 

Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, bürokrasinin azaltılması ve e-Devlet çalışmalarının, milli yapay zeka stratejisi ve siber güvenlik kümelenmesi gibi adımlarla “‘Dijitalin Yüzyılı” için güçlü bir altyapı oluşturulduğunu söyledi.

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

 

Yılmaz, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra da depremzede vatandaşlar için 13 yeni dijital hizmetin de e-Devlet’te kullanıma alındığını da bildirdi.

 

Öte yandan Yılmaz, e-Devlet Kapısı’na yeni bir dijital hizmet eklendiğini duyurdu.

 

Buna göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “10’dan fazla kurumumuzun varis – muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk” ifadelerini kullandı.

 

“YENİ PERSPEKTİF ORTAYA KOYUYORUZ”

 

e-Devlet’ten yürütülen diğer hizmetler hakkında da bilgi veren Yılmaz, şunları kaydetti:

 

“Doğal gaz ve elektrik aboneliklerinde tüm Türkiye’yi e-Devlet kapsamına almış bulunuyoruz.

 

Üniversitelerimizin tamamını e-Devlet’e taşıdık.

 

‘Yeşil e-Devlet Kapısı Projesi’ ile kamu yönetiminde yeşil dönüşüm çalışmalarına dahil olduk.

 

‘Kotasız e-Devlet’ uygulaması ile mobil abonelerin internet kotalarından harcamadan e-Devlet hizmetlerini kullanmalarını sağladık.

 

Önümüzdeki dönem için hem dijital kamu hizmeti sunumunu zenginleştirmek hem de yapay zekadan siber güvenliğe bir bütün olarak Dijital Türkiye hedefine yürümek için yeni perspektif ortaya koyuyoruz.”

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler