Sosyal Medya

Genel

Sandık başında can verdiler

Kahreden ölümler Trabzon ve Giresun’dan geldi. Seçimlerde oy kullanmak üzere sandık başına geçen Trabzon’da bir ve Giresun’da ise iki vatandaş…

Sandık başında can verdiler

Kahreden ölümler Trabzon ve Giresun’dan geldi. Seçimlerde oy kullanmak üzere sandık başına geçen Trabzon’da bir ve Giresun’da ise iki vatandaş geçirdikleri kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

 

 

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde 60 milyon 721 bin 843 seçmen sandık başına gidiyor. Türkiye’nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kurulumu gerçekleşti.

 

Kritik seçimler için sandık başına geçen iki vatandaş ise geçirdikleri kalp krizi sonucu yaşamlarını yitirdi.

 

75 YAŞINDAKİ KADIN KABİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin Derecik mahallesinde 75 yaşındaki Aysel Ulusoy, Derecik Çevreli Camii Lokali’ndeki 1093 nolu sandığa oy kullanmak üzere yakınları ile birlikte geldi.

 

Oy kullanma kabinine girerek oyunu kullanan Ulusoy, ardından bir anda fenalaştı. Ulusoy, çevredekiler tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmak istenirken hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Giresun’un Espiye ilçesinde 85 yaşındaki İsmail Yıldız ise, oy kullanmak için geldiği köy odasında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinde kalp krizi geçirdiği belirlenen Yıldız, kurtarılamadı.

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler