Genel
YENİLEME 2-ABD seçimlerinde ilk sonuçlar: Senato ortada, Temsilciler Meclisi’nde Cumhuriyetçiler önde
ABD seçimlerinden ilk sonuçlar geldi
11:39
- Türk asıılı Pensilvanya Cumhuriyetçi adayı Dr Mehmet Öz Senato seçimini kaybetti.
- Trump’ın adayları umulan çıkışı yakalayamadı.
- Senato’da Demokratlar Cumhuriyetçiler’e karşı 48-47 önde. Bir seçim 2ci tura kalacak. DEM’in Senato’da kontrolü elde tutması çok olası.
- Temsilciler Meclis’nde 218 sayısı çoğunluğu sağlarken, CUM’in 222-228 sandalye kazanacağı projeksiyonu yapılıyor.
- Seçimler umulandan daha sakin geçti. Trump yandaşları seçmeni taciz etmedi.
- Halihazırda yorumlar CUM’in halkın enflasyonun suçunu Biden’a yüklemesine rağmen umduklarını bulumadıkları yönünde.
KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →Reuters ve Yahoo.com’dan edindiğimiz bilgilere göre, halen ABD Senatosu’nda Demokratlar ve Cumhuriyetçiler (DEM ve CUM) 46 koltuk kazanmayı garantilediler. Temsilciler Meclis’nde ise CUM 192-168 önde. Diğer yarışlarda sayım devam ediyor.
Reuters’in yorumuna göre, DEM Senato’da çoğunluğu koruma şansına sahip. Fakat, Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğun CUM’a geçmesi nerdeyse kesin. Siyaset uzmanlarının ilk yorumlarına göre, DEM’ın en kötü korkuları gerçekleşmedi. CUM bir takım kazanımlar elde ettiyse de, ABD’de siyasi dengeleri yerinden oynatacak bir sonuç beklenmiyor.
Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN
▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

Gün içinde yenileyeceğiz.
HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
