Sosyal Medya

Genel

Merkel uyardı: “Yeni mutant virüs daha bulaşıcı ve daha ölümcül!”

Tüm dünyada mutant virüs hızla yayılırken, uzmanların yanı sıra bu kez Almanya Başbakanı Merkel uyardı. Eyalet başbakanlarına tedbirler konusunda çağrı…

Merkel uyardı: “Yeni mutant virüs daha bulaşıcı ve daha ölümcül!”

Tüm dünyada mutant virüs hızla yayılırken, uzmanların yanı sıra bu kez Almanya Başbakanı Merkel uyardı. Eyalet başbakanlarına tedbirler konusunda çağrı yapan Merkel, mutasyona uğramış virüsleri hatırlatarak “Temelde yeni bir salgınla karşı karşıyayız. Bu yeni virüs çok daha agresif, daha bulaşıcı ve daha ölümcüldür” diye konuştu.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, ARD televizyonunda yayınlanan ‘Anne Will’ adlı programda yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgınındaki üçüncü dalgayı kırmak için eyalet başbakanları ile Mart başında alınan kararların etkili ve hızlı şekilde uygulanması gerektiğini söyledi.

Eyaletlerde eyleme geçilmesine ihtiyaç var” diyen Merkel, eyalet başbakanlarının vaka sayılarının düşürülmesi için etkili araçlara sahip olduğunu, bunların kullanılmasını talep etti.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

“ACİL FRENE BASILMALI”

Yeni vaka sayıları belirli bir seviyeye ulaştığında ‘acil frene basılması’ ve sert tedbirlerin uygulamaya girmesinin kararlaştırıldığını hatırlatan Merkel, vaka sayılarının çok yüksek olduğu bölgelerde dışarıya çıkmanın kısıtlanması ve insanlar arasında temasların azaltılması gibi tedbirlerin getirilebileceğini belirtti.

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

Merkel, bunun yanı sıra okullarda ve iş yerlerinde hızlı testlerin uygulamaya konulmasını ve işverenlerin personeline uzaktan çalışma imkanı sunmasını istedi. Merkel, eyalet başbakanlarının tedbirleri almada harekete geçmemesi durumunda Enfeksiyon Yasası’nda değişiklik yapabileceğini aktardı.

“ÇOK FAZLA VAKTİMİZ YOK”

Kovid-19’un mutasyona uğramış türlerine işaret eden Merkel “Temelde yeni bir salgınla karşı karşıyayız. Bu yeni virüs çok daha agresif, daha bulaşıcı ve daha ölümcüldür” dedi.

 

 

 

Kaynak: karar.com

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler