Sosyal Medya

Gündem

Çifte tarife: Ebubekir Şahin Özel’in boykotunu kınarken, aynı boykot çağrısını 2008’de yaptı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in medya kuruluşlarına yönelik boykot çağrısına tepki gösterdi. Erdoğan’ın 2008 yılında başbakan…

Çifte tarife: Ebubekir Şahin Özel’in boykotunu kınarken, aynı boykot çağrısını 2008’de yaptı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in medya kuruluşlarına yönelik boykot çağrısına tepki gösterdi. Erdoğan’ın 2008 yılında başbakan olduğu dönemde Doğan Grubu’na karşı boykot çağrısı yaptığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Maltepe’de 2,2 milyon yurttaşın katıldığı mitingi yayınlamayan NTV gibi yayın kuruluşları ve şirketlerine boykot çağrısında bulundu.

NTV’nin Maltepe mitingini yayınlamamasını eleştiren Özel’in sözlerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin’den tepki geldi.

Açıklamasında, “Günlerdir ‘özgür basın’ nutukları atanların riyakârlığını bir kez daha gördük” diyen Şahin, “Televizyonların yayın akışına müdahale ederek ‘son 2 dakika, son 3 dakika’ diyerek kendilerini yayınlamayan kanalları boykot çağrılarıyla tehdit edenler, basın özgürlüğünden söz edemez! Ülkemizin gözbebeği olan yerli ve millî medya kuruluşlarımız ile özel ve kamu teşebbüslerini boykot adı altında hedef göstermek, bu kurumlarda çalışan binlerce emekçiyi ve ailelerini doğrudan hedef almak, özgürlük değil en hafif tabirle baskıdır, zulümdür” ifadelerini kullandı.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

Öte yandan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2008 yılında başbakan olduğu dönemde Doğan Grubu’na karşı boykot çağrısı yaptığı ortaya çıktı.

Erdoğan o dönemde “Partimin mensupları olarak yalan yanlış bu haberleri yapan medyaya karşı sizler de kampanyanızı başlatın, sürdürün. Bu gazeteleri evlerinize sokmayın, almayın” diyerek şu ifadeleri kullandı:

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

“Milyarlarca lira Türkiye’ye, Başbakan’a, Başbakanlık’a geliyor. Nereden nasıl geliyor. En ufak bir ispatı yok. Sonra geri vitese takıyor, orada bir yanlışlık oldu diyor. Bu ülkede medya güvenilirliğini yitirmiştir, kendini bitirmiştir. Partimin mensupları olarak yalan yanlış bu haberleri yapan medyaya karşı sizler de kampanyanızı başlatın, sürdürün. Bu gazeteleri evlerinize sokmayın, almayın. Bu kadar açık konuşuyorum. Siz mi bize karşı yalan yanlış bu tür kampanyalar yapıyorsunuz, biz de en tabii, en doğal hakkımızı kullanıyoruz. Size karşı biz de bu kampanyayı başlatıyoruz, almayacağız. Hangi dilden anlarsanız o dilden konuşacağız.”

 

 

 

 

cumhuriyet.com.tr

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler