Sosyal Medya

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu: Emlak Vergisi Artışına Yeni Düzenleme Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emlak vergilerinde son dönemde yaşanan aşırı artışlara dikkat çekerek, bu duruma karşı hazırlanan düzenlemenin kısa süre içinde Meclis’e sunulacağını açıkladı. Erdoğan, “Vatandaşın omzuna haksız yük bindiren bu artışlara sessiz kalamayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu: Emlak Vergisi Artışına Yeni Düzenleme Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emlak vergilerinde son dönemde yaşanan aşırı artışlara dikkat çekerek, bu duruma karşı hazırlanan düzenlemenin kısa süre içinde Meclis’e sunulacağını açıkladı. Erdoğan, “Vatandaşın omzuna haksız yük bindiren bu artışlara sessiz kalamayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, emlak vergilerinde meydana gelen yüksek artışlara ilişkin toplumsal tepkilere de değindi. Erdoğan, bu konuda Meclis’e sunulacak düzenlemenin önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

“Emlak vergilerindeki artış meselesiyle ilgili toplumun farklı kesimlerinden çeşitli tepkiler yükseliyor. Bilhassa CHP’li belediyelerin yönettiği şehirlerde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinde yüzde 2500, yüzde 5000 hatta bazı bölgelerde yüzde 18.700’lere varan fahiş artışlar yapıldığını görüyoruz. Bu artışlar doğrudan vatandaşımızın omzuna haksız bir yük bindiriyor.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

Tıpkı ucuzlatacağız dedikleri su ve toplu ulaşım fiyatlarında olduğu gibi maalesef burada da verdikleri sözlerin hilafına davranıyorlar. Bunun kabul edilebilir olmadığı açıktır. Kantarın topuzunu kaçıran bu artışlara sessiz kalmamız düşünülemez. Bir önceki Merkez Yürütme Kurulu toplantımızda bu konuyu enine boyuna değerlendirdik. İlgili arkadaşlarımız öncesinde ve sonrasında bir araya geldi, haklı talepleri karşılayacak, ana muhalefetin istismarını engelleyecek formüller üzerinde konuştular. Önümüzdeki günlerde çözüm önerimizi Meclisimizin takdirine sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler