Sosyal Medya

Gündem

Erdoğan nasa geri döndü:  Faiz insin ki, enflasyon düşsün

''Faiz insin ki enflasyon da insin. Bu artık olmazsa olmazımız''

Erdoğan nasa geri döndü:  Faiz insin ki, enflasyon düşsün

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılında faiz indirimi mesajı vererek, ”Faiz insin ki enflasyon da insin. Bu artık olmazsa olmazımız” dedi. Erdoğan 22 bin 104 lira olarak belirlenen asgari ücrete ilişkin olarak da, ”Yüzde 30 artık MB’nin 2025 enflasyon hedefinden yüksek olsa da bizim de içimize sinen tutar değil. Şayet enflasyon oranında çok ciddi bir sapma olursa tabii ki biz de buna kayıtsız kalmaz, gerekli değerlendirmeleri yaparız” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa 8. Olağan İl Kongresi’nde gündeme ilişkin açıklama yaptı.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

Erdoğan faiz indirimi sonrasında ‘kesin’ mesajı verdi, “Faizi kesinlikle indirmeye başlayacağız. 2025 bunun işaret yılı olacak. Faiz insin ki enflasyon da insin. Bu artık olmazsa olmazımız” dedi. Erdoğan, 22 bin 104 lira olarak belirlenen asgari ücrete ilişkin olarak, ”içimize sinen tutar değil” dedi, gerek görüldüğünde adım atılacağını söyledi.

 

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

Erdoğan’ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

 

”Kırgınları göz ardı etmeyeceğiz, kalpleri tamir etmeye bakacağız”

 

”Kırgınları göz ardı etmeyeceğiz, kalpleri tamir etmeye bakacağız. Teşkilatlarımızdan ayağı kesilenler varsa onları mutlaka bulacağız. Parti çalışmalarına dahil edeceğiz. Görev alsın veya almasın bu çatı altında beraber yol yürüdüğümüz tüm kardeşlerimizi yol ve dava arkadaşlarımız olarak gördük. Önümüzdeki dönemde de çizgimizi koruyacağız. Saflarımızı daha da sıklaştıracak, partimizi hak ettiği yere tekrar taşıyacağız.

 

 

”Faiz insin ki enflasyon da insin”

Ekonomi programımızın temel gayesi milletimizin kur ve enflasyon dengesizliği sebebiyle maruz kaldığı refah kaybını en kısa sürede telafi etmektir. Uyguladığımız programın önceliği enflasyonu düşürmektir. Çünkü dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de enflasyon tüm kötülüklerin anası konumundadır. Bu noktada konut ve kira fiyatları çok önemli rol oynuyor.

 

Faizi kesinlikle indirmeye başlayacağız. 2025 bunun işaret yılı olacak. Faiz insin ki enflasyon da insin. Bu artık olmazsa olmazımız. Para politikasının yanı sıra uhdemizdeki diğer araçları da devreye alarak inşallah enflasyonu olması gereken seviyeye indireceğiz.

 

Kaynak:  T24

 

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler