Sosyal Medya

Genel

Zehra Güneş yatırımlarıyla da dikkat çekiyor: Milyon dolarlık servete sahip!

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Vakıfbank'ta başarılı performans sergileyen Zehra Güneş'in mal varlığı ortaya çıktı. Finansal stratejilere verdiği önemle bilinen Güneş'in serveti, yaklaşık olarak 4 milyon dolar civarında.

Zehra Güneş yatırımlarıyla da dikkat çekiyor: Milyon dolarlık servete sahip!

Zehra Güneş, dünyanın en çok kazanan voleybolcuları listesinde, aynı zamanda takım arkadaşı Ebrar Karakurt ile birlikte yer alıyor. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Güneş, elde ettiği kazancı etkili bir şekilde yönetmek için eğitim ve destek almaktan kaçınmıyor. Güneş’in doğru yatırım tercihleri için sürekli destek aldığı biliniyor.

Halk TV’de yer alan habere göre, başarılı performansı ve sosyal medyadaki geniş takipçi kitlesiyle dikkati çeken Zehra Güneş’in toplam serveti 4 milyon doları buluyor. Halen Vakıfbank ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Güneş, sosyal medyada popülerliğini arttırarak reklam gelirlerini de artırmış durumda.

Aynı listede yer alan diğer bir Milli sporcu Ebrar Karakurt’un toplam serveti ise 4,2 milyon dolar olarak açıklanmış. Listenin zirvesinde ise 12 milyon dolarla Brezilyalı voleybolcu Sheilla Castro bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler