Sosyal Medya

Genel

Atilla Yeşilada Semineri: Dünyayı  Şekillendiren Dört Trende Nasıl Yatırım Yaparız?

Atilla Yeşilada Perşembe akşamı ücretsiz seminer veriyor

Atilla Yeşilada Semineri: Dünyayı  Şekillendiren Dört Trende Nasıl Yatırım Yaparız?

Atilla Yeşilada Semineri: Dünyayı  Şekillendiren Dört Trende Nasıl Yatırım Yaparız?

25 Ocak Perşembe, saat 20:00

Katılım ücretsizdir

Katılım için lütfen linkteki formu doldurun

 

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
ASELS ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ TKFEN, CIMSA, AFYON, TRMET ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

Katılım linki burada, üstüne tıklayın

 

İçerik, amaç ve hedef kitle

Dünya çok hızla değişirken, ekonomistler ve finans uzmanlarının yaptığı çok kısa vadeli tahminler dahi sürekli yanlış çıkıyor.  Bunu nedeni dünyanın Covid-19’dan önce başlayıp, birbirini besleyen 4 temel trendin etkisine girmesi. Bir anlamda gündelik kaostan bir döngü ortay çıkıyor.  Bu seminerde    bu döngüyü anlatacağım.  Nedir dünyayı değiştiren dört trend?

 

  • Büyük Güçler rekabeti (ABD-Çin/Rusya)
  • Küresel ısınma-iklim değişikliğinin artan maliyeti
  • Yükselen enflasyon ve 21ci Yüzyıl boyunca sürekli artan borçların çevrilmesi
  • Teknolojik evrimin üstsel olarak hızlanması ve umulandan çok önce iş hayatına girmesi

 

Seminerin amacı bu dört trendin ekonomi ve iş dünyasına nasıl yansıyacağını kestirmek.   Her bölümün sonunda o trendin hangi ülke,  şirket ve mali enstrümana yarar/zarar sağlayacağı da incelenecek.

 

Uzun vadeli kazanç amacıyla birikim yapan her birey ve iş planlaması yapan şirket yöneticileri hedef kitlemdir. Her seminerde olduğu gibi, üniversite öğrencilerinin genel bilgi dağarcıklarını genişletmek için katılmalarını öneririm.

 

Tüm sunumu paylaşmak yerine, üzerinde çalıştığım bazı yatırım fırsatlarını sıralayayım:

Büyük Güçler Rekabeti:  Savunma sanayi girdi sağlayıcıları ve siber-güvenlik. Hangi ülkelerden uzak durulmalı?  “Eklem ekonomisi”    (connector economy) nedir?

 

İklim değişikliği:  Gıda mühendisliği, jeotermal enerji ve akıllı  şehirler

 

Yüksek enflasyon çağı ve borçlar sorunu:  Tahviller hisselere göre daha yüksek kazanç sağlayacak.  Ama hangi tahvillerden uzak duralım?

 

Yeni teknoloji:  Yapay Zeka şirketleri çok pahalı.  İki yatırım teması öne çıkacak:  İmalat sanayinde teknolojik inovasyonla üretenler.    Uzay teknolojileri ve tıp teknolojileri.

 

 

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler