Sosyal Medya

Ekonomi

Kudret Ayyıldır / Altın ve Gümüş’te Zirve Yolculuğu

Yeni çeyrekte Altın ve Gümüş performansları ile dikkatleri üzerine çekebilir mi hususunda A’dan Z’ye tüm detayların paylaşıldığı video analiz çalışmasını izleyebilirsiniz...

Kudret Ayyıldır / Altın ve Gümüş’te Zirve Yolculuğu

Altın ve Gümüş’te Zirve Yolculuğu / Kudret AYYILDIR

24 Şubat 2022 sabahı Rusya’nın Donbas’a askeri harekat başlatması ile gerçekleşen Rusya – Ukrayna jeopolitik risk teması, Ons Altın ve Gümüş fiyatının yılın birinci çeyreğinde önemli fiyatlama reaksiyonları oluşturmasını sağladı. Ons Altın tüm zamanların zirvesi 2075 dolar seviyesine ulaşırken Gümüş mevcut performansını 27 dolar seviyesine taşıdı.

Rusya ile Ukrayna’nın müzakere süreci ve ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz artırımı konusunda verdiği mesajlar Altın ve Gümüş fiyatını her ne kadar zirveden uzaklaştırsa da değerli madenler gerçekleştirdiği düşüşlere rağmen borsa yatırım fonlarındaki talepleri ile pozitif beklentisini korumaya çalışan bir profil izlemektedir.

Yılın ikinci çeyreğine başladığımız bir süreçte Rusya – Ukrayna riski ve Fed ana odak noktamız olmak üzere Merkez Bankalarının para politikası kararlarının Altın ve Gümüş fiyatı üzerinde etkili olması beklenmektedir.

Yeni çeyrekte Altın ve Gümüş performansları ile dikkatleri üzerine çekebilir mi hususunda A’dan Z’ye tüm detayların paylaşıldığı video analiz çalışmasını izleyebilirsiniz…

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler