Sosyal Medya

Piyasa

Gedik Yatırım’da Yatırım hesabınızı, görüntülü görüşme ile dilediğiniz yerden anında açın, işlemlerinize hemen başlayın!

Türkiye’de sermaye piyasalarının öncü kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, yatırımcılar için yeni bir dönem başlatıyor...

Gedik Yatırım’da Yatırım hesabınızı, görüntülü görüşme ile dilediğiniz yerden anında açın, işlemlerinize hemen başlayın!

Gedik Yatırım Hızlı Hesap mobil uygulaması üzerinden şubeye gitmeden görüntülü görüşme ile yatırım hesabınızı hemen açabilirsiniz. Üstelik 6 ay boyunca ücretsiz kullanabileceğiniz Karma Düzey 1 canlı veri imkanı ile!

Uygulama üzerinden formları doldurup, sözleşmelerinizi onaylamanız ve kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirmeniz ardından, Yatırım Temsilciniz ile yapacağınız görüntülü görüşmeye istinaden hesap açılış işlemlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Hızlı Hesap uygulamasına, Apple Store veya Google Play üzerinden “Gedik Yatırım Hızlı Hesap” adıyla aratarak ulaşabilirsiniz. Dilerseniz aşağıda yer Gedik Yatırım Hızlı Hesap ile hemen yatırım hesabınızı açın butonuna tıklayarak veya QR kodu telefonunuza okutarak da uygulamayı kolaylıkla indirebilirsiniz.

Gedik Yatırım Hızlı Hesap ile hesap açılışınızı tamamlamak için yeni TC kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir.

Eski kimliğinizle de kişisel bilgileriniz, yatırım tercihleriniz gibi bilgileri birkaç dakika içinde https://sozlesme.gedik.com/ sitesi üzerinden hızlıca doldurabilir, ıslak imza süreçleri için kurye veya en yakın şubemize gelerek hesap açılışınızı tamamlayabilirsiniz.

“Gedik Yatırım Hızlı Hesap” mobil uygulamasıyla tüm yatırımcılara şubeye gitmeden, diledikleri yerden ve diledikleri zaman, dakikalar içerisinde, evraklarla uğraşmadan hesap açma imkânı sunuyoruz.

Siz de Gedik Yatırım hesabınızı hemen açın, 6 ay ücretsiz Karma D1 borsa veri paketine sahip olun.

Gedik Yatırım Hızlı Hesap ile Hemen Yatırım Hesabınızı Açın.

 

 

 

SPONSORLU İÇERİK

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler