Sosyal Medya

Ekonomi

Suriye’ye harekât için hazırlıklar yüzde 90 tamam

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine gerçekleştirmesi beklenen askeri harekatın hazırlıklarının ‘yüzde 90 oranında’ tamamlandığı belirtildi. Askeri araçların kavşak noktası olarak kullandığı Adana’dan…

Suriye’ye harekât için hazırlıklar yüzde 90 tamam

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine gerçekleştirmesi beklenen askeri harekatın hazırlıklarının ‘yüzde 90 oranında’ tamamlandığı belirtildi.

Askeri araçların kavşak noktası olarak kullandığı Adana’dan canlı yayına bağlanan Habertürk Güvenlik ve Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, “İlk defa hem Irak’ta hem Suriye’de gerçekleşecek iki operasyon var” dedi.

Çetin, “Askeri araçlar önce Adana’ya geliyor, Adana’dan sınır bölgelerine gönderiliyor. Görüştüğüm askeri kaynaklar hazırlıkların yüzde 90 oranında tamamlandığını söylüyor. Sürece ilişkin karar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ait” dedi.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

“Operasyon şimdilik Fırat’ın batısıyla sınırlı kalacak. Tel Rifat, Türkiye’nin başının ağrıdığı bir bölge” diyen Çetin, “Fırat’ın batısında İran’ın ciddi gücü var. Fırat’ın doğusu için durum daha farklı. Ayn İsa da bölgeler arasında. ÖSO içindeki Arap unsurlar Münbiç’in alınmasını istiyor” diye konuştu.

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, pazartesi günü Kabine Toplantısı’nın ardından “Güney sınırlarımız boyunca, 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları atmaya yakında başlıyoruz” diyerek harekat sinyali vermişti.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan MGK toplantısının ardından bildiri yayımlandı. Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Bildirisi’nde, güney sınırlarının terör tehdidinden arındırılması için hali hazırda icra edilen ve edilecek harekatların, Türkiye’nin komşularının toprak bütünlüğünü ve egemenliğini hiçbir surette hedef almadığı, milli güvenlik ihtiyaçları gereği olduğu belirtildi.

T24

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler