Sosyal Medya

Dr. Artunç Kocabalkan – Atilla Yeşilada:  Powell’ın yeni dünya düzeni

27 Ağustos 2022

 

İntegral Forex Tv’de, Dr. Artunç Kocabalkan’ın konuğu Atilla Yeşilada oldu. Gündemi ve piyasalara etkilerini değerlendiren konuşmacılarımız görüşlerini, “Powell’ın yeni dünya düzeni” başlığı altında izleyiciler için aktardılar.

 

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın enflasyonla mücadeleye ve faiz artışlarına devam mesajını verdiği Jackson Hole konuşmasını değerlendiren Atilla Yeşilada, Dr. Artunç Kocabalkan’ın sorduğu Powell’ın açıklamaları S&P 500, dolar endeksi ve gelişmekte olan ülke ekonomilerini nasıl etkiler? Borsada yabancı girişleri neden? Borsa yükselecek mi? Borsada sektörel olarak riskler ve fırsatlar neler? Erken seçim bekleniyor mu? sorularını da yanıtladı.

 

 

FÖŞ Yorumu:  Bu haftaki söyelşide zmananımnızı Fed’den gelen mesah ve Borsa’ya girne yasbnancı foınlara ayırdık. Powell’in şahin mesajı sonrası S&P500 başta tüm riskli varlıklarda yaprak dökümü başladı. Yılın son aylarını ayı pazarında geçireceğiz. Parasal sıkılaştırma 2023 boyunca sürecek, peki altından kriptoya kadar diğer varlık grupları nasıl etkilenir?  Cevapları bu videoda bulacaksınız.

Borsa’ya yabancı para girişinin bir değil, birkaç nedeni var. Videonun keyfini kaçırmamak için fazla ipucu vermeyeyim. Ama en ilginç kuram bu fonlar seçimde pozisyon alma niyetini yansıtabilir..

 

 

Integral Yatırım’da hisse hesabı açmak için link’e tıklamanız yeterli : https://lp.integralyatirim.com.tr/2nt…

 

Dolar, Euro, Altın, Endeks ve VİOP yatırımlarınızda kaldıraçlı işlem yapmanın tam zamanı:

https://lp.integralyatirim.com.tr/8gI…

Tüm Yazarlar

Yazarın Diğer Yazıları