Sosyal Medya

Genel

Kılıçdaroğlu CHP’ye “operasyonun” önünü aldı: “Birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğü haberlerini devreye sokacakları bilgisi geliyor”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘operasyonu’ biliyorum diyerek kurmaylarının 5’li çete ile görüştüğünü ileri söyleyeceklerini belirtti. Kılıçdaroğlu, “Çetelerle pazarlık yapan evladımın…

Kılıçdaroğlu CHP’ye “operasyonun” önünü aldı: “Birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğü haberlerini devreye sokacakları bilgisi geliyor”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘operasyonu’ biliyorum diyerek kurmaylarının 5’li çete ile görüştüğünü ileri söyleyeceklerini belirtti. Kılıçdaroğlu, “Çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığına aday gösterilme ihtimali giderek güçlenirken, büyük sermaye sahibi çevrelerle ilişkili grupların, bu ihtimale karşı çeşitli hamlelere giriştiği iddia edilmişti.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını ‘sermaye karşıtı’ bulan sermaye sahibi çevrelerin, Kılıçdaroğlu’na yakın bazı isimlerin ‘beşli çete’ olarak adlandırılan sermaye sahipleriyle görüştüğüne yönelik muhalif gazetecilere bilgi gönderdiği ileri sürülmüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çıkan iddialar sonrası sosyal medya hesabından bir dizi tweet paylaştı.

‘Dimdik durmaya kararlıyız’

Kılıçdaroğlu, Maltepe’deki mitinginde kullandığı ‘Bize katılın’ sözlerini hatırlatarak “Ya bana katılın ya da önümden çekilin demiştim. Onu da netleştireyim. Kendi yol arkadaşlarıma dedim. 5’li çeteler, bazı sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız” sözlerine yer verdi.

HalkTV

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler